Ads 468x60px

vrijdag 19 april 2013

Keuken horror

Geheel onverwachts zitten we zonder keuken. De vaatwasser had het begeven en moest worden verwijderd. Daar begon het dus mee. Het bouwtechnische wonder dat deze keuken heeft gebouwd, heeft echter alles aan elkaar vast gemaakt.Dus op het moment dat je ook maar één ding wilde verwijderen moest je steeds meer een stukje weghalen van de keuken.
Diezelfde dag kregen we ook nog eens een hoge rekening van het warm water van de kachel. De kachel zat echter verstopt achter een muurtje van spaanplaten en was nog nooit aangeweest. Al onze kachels hebben een meter (vanwege blokverwarming), maar die in de keuken dus niet want die zat verstopt achter een muur. En dan wordt gewoon het gemiddelde verbruik van de flat gerekend en betaal je dus voor iets wat je niet hebt gebruikt. Zo zonde, en zo gebeurde het dus dat we nu zonder keuken zitten.
 
Vanavond maar eens flink marktplaat afspeuren naar een nieuwe (tweedehandse) keukens, want deze verbouwing hadden we financieel echt niet gepland. Dus het wordt met veel creativiteit een nieuwe keuken opbouwen. Gelukkig houden we wel van een uitdaging en zoals ik gekscherend tegen manlief gister zei terwijl we in een emmertje stonden af te wassen "lijkt het net nog of we eindelijk op een kampeervakantie zijn, na jaren van geen vakantie".
 
 
ps. Manlief vond de vakantie niet leuk, had liever naar een vijf sterren hotel gegaan ;-)



0 reacties: